L’IES Hort de Feliu celebra la Setmana de la Dona amb multitud d’actes i amb el I Concurs literari de Microrelats

Compartir:

Moltes han sigut les activitats que des de l’IES Hort de Feliu s’han dut a terme per a celebrar del 4 al 8 de març el dia de la Dona. Activitats com les xarrades sobre feminisme, a càrrec de Sheila Boiza, exalumna de l’IES.

L’exposició al centre i comerços del poble d’imatges de Dones i referents, les tertúlies dialògiques, a càrrec d’ Enrique Giménez, professor de l’IES. Diverses exposicions, de distints departaments i amb la participació de tot l’alumnat i  la projecció del documental « Clara Campoamor », La mujer olvidada, a càrrec de Glòria Precioso.

Cal remarcar el I Concurs literari de microrelats i cartell del concurs que aquest any han organitzat el departament d’Igualtat i Convivència, coordinat per la professora Enri Rincón i amb la col·laboració i suport econòmic de l’AMPA.

L’entrega dels premis del I Concurs literari de microrelats i cartell del concurs es va dur a terme a l’IES el dijous 7 de març on Camila Bonaga va ser la guanyadora del disseny del cartell de concurs.

Respecte als microrelats, Nerea Gimeno, amb el microrelat Tot allò que vullga ser es va fer amb el primer premi en la categoria A, Camila Obonaga, amb Les coses clares va quedar primera en la categoria B, Salvador Rivero amb el microrelat La fi de la condemna va aconseguir l’accèssit en la categoria B, Valèria Cordo, amb Morta de por, va quedar primera en la categoria C i Mar Maria Torres amb No? Va obtenir l’accèssit en la categoria C.