L’IES Hort de Feliu realitzarà la III volta solidària per ajudar al centre de dia

Compartir:

El divendres 5 d’abril a les 11:15 en la porta principal de l’Institut

Per tercer any consecutiu, l’IES Hort de Feliu amb el recolzament de l’AMPA a nivell organitzatiu i econòmic, realitzarà la III Volta Solidària, al voltant de l’ institut i del Parc Hort de Feliu, prevista per al 5 d’abril.
En any anteriors la recaptació ha anat destinada a l’ONG “SAR AFRIQUE” que treballa en l’alfabetització i escolarització de xiquets i xiquetes de Togo.
Aquest any 2019, totes les aportacions de la comunitat educativa de l’institut i del Centre Ocupacional, aniran encaminades a cobrir les moltes necessitats del Centre de dia d’Alginet.
Considerem que cuidar dels nostres majors és una tasca difícil, complexa, de gran responsabilitat i emocionalment molt gratificant. El Centre de dia de la nostra localitat compta amb una assistència professional que els manté socialment connectats, en un entorn proper i actius. Volem aportar econòmicament aquesta ajuda per a cobrir algunes de las carències que tinga el centre.
La Volta començarà a les 11:15 en la porta principal de l’Institut, organitzada en diferents torns i per nivells, essent l’últim torn a les 12:30 per a totes aquelles persones que vulguen participar en la donació al Centre de dia, caminant o corrent.