Més de 300 jubilats i pensionistes al dinar de germanor

Compartir:

El dimecres 24 de novembre, l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Alginet va organitzar el tan esperat dinar de germanor que realitza cada any i que per la pandèmia es va haver d’ajornar.
Als salons del restaurant San Patricio, els més de 300 jubilats i pensionistes van començar el dia amb ball per a continuar amb el tradicional dinar.

A l’hora del café, la regidora de la tercera edat, María José Martínez, va agrair a tots la seua presència i els va animar a participar en tot allò que es realitze i a viure cada moment.

Tot seguit, el president de l’Associació, Ximo Garcia donava la paraula a les empreses col·laboradores que cada any estan al costat d’aquesta organització com és la Caixa Rural d’Alginet i la CEA.

A continuació es va procedir a fer el sorteig de 4 pernils entre els assistents. Els pernils van ser regalats per l’Ajuntament, la CEA, LA Caixa Rural i la Junta de Pensionistes i Jubilats.

Finalitzat el dinar, els comensals van passar al saló del costat per continuar amb el ball i berenar un bon xocolate amb rotllos.

Un dia de diversió, germanor i il·lusió amb retrobaments esperats després de la pandèmia.