Miki Bosch al juvenil del València CF Divisió d’Honor

Compartir:

L’Alginetí de 18 anys, Adrià Miquel Bosch Sanchis, conegut al món del futbol com Miki o Miki Bosch porta una trajectòria esportiva imparable.

Amb 10 anys se’n va anar de l’Escola de Futbol d’Alginet per a continuar al Futbol City de Massanassa. Poc després jugaria al Levante U. D. en les categories d’Infantil i Cadet, durant tres temporades.

Amb 15 anys, tornà a la Ribera, en concret a l’Alzira U. D., on va jugar Cadet Autonòmic, Juvenil Nacional, contribuint a pujar-lo, per primera vegada en la història de l’Alzira, a Juvenil Divisió d’honor -l’any passat, en la temporada 18-19. A l’agost de l’any passat va debutar en 3a. Divisió amb l’equip alzireny.

Aquesta temporada, Miki està jugant de central al  Juvenil Divisió d’Honor en el Valencia C. F. El passat dia 5 de novembre va debutar en la Uefa Youth League en el partit Valencia. C. F. – Losc Lille (de França) on van quedar eliminats.

El passat 27 de novembre tornaren a jugar la Uefa, en el partit Valencia C. F. – Chelsea (d’Anglaterra) on guanyaren 2-1. Un fet històrica ja que, feia més de 2 temporades que el València, en eixa categoria no havia guanyat cap partit de Uefa.

Per davant queda un altre partit de Uefa que els enfrontarà davant l’Ajax d’Amsterdam i que es disputarà a Holanda el dia 10 de desembre. (Imatges del Valencia CF)