Naix l’associació de veïns San Patricio

Compartir:

Els veïns i veïnes de la urbanització San Patricio ja tenen constituïda una associació de veïns. Encapçalada per Rafael Ruiz com a president, Maria Jesús Climent com a vicepresidenta, Inma Climent com a secretaria, Maria Burgos com a tresorera i Juanvi Gómez, Alberto Lozano, Francisca Juan i Ferran Roig com a vocals, el nou projecte ja va agafant forma.

Des de La Veu d’Alginet hem conversat amb el seu president per conéixer de primera mà la seua creació i els objectius d’aquesta.

Rafael, perquè us decidireu a crear l’associació? Ja fa anys que s’està comentat que és mes fàcil per a parlar amb l’ajuntament dels xicotetes problemes de la urbanització poder fer-ho com a associació i així poder tindre una única veu de cara a les administracions.

Quin és l’objectiu a curt i llarg termini? A curt termini en primer lloc és formar una directiva forta amb ganes de treballar per a poder presentar a l’ajuntament les nostres idees i inquietuds. Som conscients que hi haurà coses que es podran executar de seguida i d’altres que serà més complicat per falta de mitjans, etc. A llarg termini volem crear grups de treball ja que l’associació treballarà no només en la necessitat urbanística sinó en temes socials i culturals i així programar activitats per a tots.

Què cal fer per a formar-ne part? L’associació la componen 4 zones, San Patricio, Coves de Manini, Promo Sampa i Cabeçols. Són zones que han crescut al voltant de Sant Patricio i des de l’associació s’ha considerat que era necessari aglutinar-les. Per a formar part de l’associació cal viure en alguna de les 4 zones i inscriure’s al 658 89 27 11 o al correu electrònic sanpatricialginet@ gmail.com.