Neus Forés presenta el seu primer llibre

Compartir:

El divendres 23 de febrer, l’alginetina Neus Forés presentava el seu primer llibre “Heiron, una història de fantasia que va nàxer, tal com diu la seua autora , d’un somni.

Tal com explicava l’escriptora “Vaig començar a escriure quan era xicoteta, amb set o huit anys.
M’agrada imaginar històries fantàstiques, però és fàcil oblidar-les amb el temps. Així que vaig començar a plasmar els meus relats en paraules ja de xiqueta. No obstant això, no sabia molt bé el que feia. Merament m’interessava que quedara constància de l’argument i dels personatges, així que descurava molt l’escriptura. Fins als setze anys no vaig prendre consciència del que realment estava fent: escriure”

Per a Forés “tota situació pot interpretar-se de moltes formes depenent de qui l’explique. Aquesta història està narrada des del punt de vista de dos protagonistes amb personalitats molt diferents, alguna cosa que li aporta al lector una experiència narrativa divertida i entretinguda”.

L’escriptora comentava que “amb la difusió de la meua obra espere que arribe a molts lectors perquè la gaudisquen i que siga un llibre que vulguen tindre en les seues prestatgeria”

https://beacons.ai/neusforesvidal