Noves mesures a partir de l’1 de març

Compartir:

“S’obri l’hostaleria en les terrasses amb un màxim de 4 persones per taula i fins a les 6 de la vesprada. I sempre amb mascareta quan no s’estiga consumint”

“S’elimina – a partir de la setmana que ve – el perimetratge municipal dels caps de setmana en les 16 ciutats afectades”

“S’amplia l’horari dels comerços fins les 8 de la vesprada i l’aforament al 50 %”

“S’augmenta a 4 persones el límit per als encontres familiars i socials en espais públics a l’aire lliure. En espais privats o dins de les vivendes continuarem igual”

“La mobilitat nocturna continuarà restringida entre les 10 de la nit i les 6 del matí i es manté el perimetratge autonòmic per a entrar o eixir de la Comunitat Valenciana”

“Es flexibilitzen les restriccions per a l’activitat física i l’esport. Es reobrin els parcs i els jardins públics. Els espais de culte podran tindre un aforament de fins al 50%”

«Totes estes mesures s’implantaran este pròxim dilluns, 1 de març, i estaran en vigor durant 14 dies. S’avaluaran la pròxima setmana amb diàleg permanent amb els sectors afectats»

Es podrà realitzar activitat física i esportiva, sense contacte físic, en les modalitats individuals i aquelles que es practiquen en parella

Grups màxims de 4 persones amb monitor
No serà obligatori l’ús de mascareta

Es permet:

Escolars (infantil i primària): fora de la jornada escolar, un màxim de 4 persones sense contacte i sense públic

Esportistes federats, universitaris i jocs esportius: reinicien els entrenaments

Competicions oficials. Exemple: pilota valenciana

Continuen suspeses:

Les competicions, activitats i esdeveniments esportius organitzats per entitats públiques i privades

L’ús d’instal.lacions esportives: pavellons municipals, gimnasos, etc

Esdeveniments esportius, excepte els expressament permesos