Primera reunió del Consell d’Inclusió i Drets Socials d’Alginet

Compartir:

Seguint amb la línia de treball del I Pla d’Inclusió i Cohesió Social d’Alginet, el dijous 21 d’octubre, va tindre lloc la primera reunió del Consell d’Inclusió i Drets Socials.

En aquest primer Consell van participar distintes associacions del municipi que treballen, dia a dia, a l’àmbit dels drets socials amb l’objectiu d’aconseguir que la ciutadania d’Alginet tinga una millor qualitat de vida

Un primer encontre encapçalat per la regidora de serveis socials, Carmen Ribera i on es van definir les línies de col·laboració.

Una frase molt representativa d’aquesta reunió va ser «La Inclusió i Cohesió Circular», ja que, cadascuna de les associacions participants no només treballarà pels seus interessos, sinó que coordinaran accions per tractar d’ajudar-se i col·laborar totes entre totes i així treballar de manera transversal.

El Consell d’Inclusió i Drets Socials d’Alginet, no queda tancat no només a les associacions que van participar en aquesta primera reunió, als pròxims encontres, qualsevol associació, col·lectiu o persona a títol particular, pot demanar la seua assistència per exposar i aportar qualsevol idea o projecte que considere bo per a Alginet” explicava el coordinador del projecte Javier López.

Recordar també que les línies de participació continuen obertes, a través de l’enquesta i la resta de mitjans de comunicació.

https://es.surveymonkey.com/r/RXR8GDG

Podeu enviar els vostres comentaris i idees a través del correu electrònic alginet@planinclusion.org o al 722 35 15 28 per WhatsApp i Telegram.