Què fer el cap de setmana en Alginet?

Compartir:

Aquest cap de setmana la Regidoria de Comerç ha programat la Fira SOC una fira que s’inaugurarà el divendres a les 7 de la vesprada a la plaça de la Constitució i on, al llarg de divendres, dissabte i diumenge es podrà visitar les paradetes, gaudir de les activitats i delectar-se amb els espectacles.

I el mateix divendres, a les 8 de la vesprada l’escriptor d’Alginet, Urbà Lozano, oferirà una xarrada, a la Biblioteca municipal, organitzada per l’associació cultural Algoleja en les seues activitats del club de lectura, per a parlar del llibre «D’un silenci antic i molt llarg».

El diumenge, a les 11 del matí, des de la font de la plaça de la Constitució, es realitzarà una ruta literària sobre el llibre d’Urbà Lozano pels carrers del poble.

El dissabte al poliesportiu municipal, el Club de Patinatge Alginet ha organitzat el Trofeu lliure minis FPCV i el trofeu debutants Alginet 2023 des de les 9 fins a les 20 h.

El diumenge a les 7 de la vesprada, al Teatre Modern es representarà l’obra El asombroso mundo de Hansel y Gretel, del GIT Avant va el carro i que posa punt final a la mostra de teatre amateur «Vila d’Alginet».