SAFIR Fruits Alginet continua en LEB Plata

Compartir:

El divendres, 1 de juliol, es va tancar el termini per a presentar documentació i sol·licitud de plaça en les lligues organitzades per la FEB. Un dia després es van fer públics els equips admesos i les permutes que s’han realitzat entre alguns conjunts.

Després d’un mes d’incertesa, l’equip alginetí de bàsquet, Safir Fruits continuarà aquesta temporada que ve en la lliga LEB Plata.

L’equip del CB Alginet s’enfrontarà a Sant Antoni Eivissa; Hestia Menorca; Palma Mallorca de S’Arenal; Herbalife Gran Canària; Cartagena; L’Horta Godella; Benicarló; Osca; Mollet del Vallés; Cornellà; Prat de Llobregat; Salou i L’Hospitalet de Llobregat.

“Safir Fruits Alginet espera lluitar de valent per a conservar la categoria i representar dignament a la població d’Alginet i a la seua comarca de la Ribera”, explicaven des del club.

L’entrenador, Jose Canales, que va renovar el seu compromís amb el CB Alginet per un any més, espera poder confeccionar una plantilla competitiva i no passar les dificultats de la passada campanya, ara que ja començaran la temporada en la seua nova pista del Pavelló Central.