Se suspén la Volta a Peu d’Alginet

Compartir:

El Club d’Atletisme d’Alginet, ha emés una nota informativa per a comunicar la suspensió de la Volta a Peu que estava prevista realitzar-se el pròxim 7 de novembre.

Des del Club alegen “amb anterioritat a l’anunci de la carrera, des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alginet se’ns va informar que, encara que amb dificultats per l’actual situació sanitària, la carrera comptaria amb el suport de l’Ajuntament. No obstant això, amb el període d’inscripcions ja obert, ens informaren des de la regidoria d’esports que el pressupost de la Volta a Peu s’ha hagut d’emprar en altres partides més urgents, per la qual cosa caldria reduir dràsticament les despeses, entre ells no entregar la típica samarreta de la borsa del corredor, reducció de trofeus, podent arribar a afectar aquesta important reducció de pressupost a la seguretat de la carrera, ja que cal fer front a molts serveis com són ambulància, segur per als corredors, protecció civil, Policia Local, voluntaris, etc.”

“Davant aquesta falta de suport de l’Ajuntament i per a intentar preservar el prestigi que sempre ha tingut la Volta a Peu a Alginet és pel que el Club Atletisme Alginet comunica a l’Ajuntament d’Alginet que no organitzarà en aquest any 2021 la volta a peu”, comunicaven des del Club.

Davant aquest comunicat, el regidor d’esports, Vicent Gaya ha explicat que “quan des del Club d’Atletisme se’ns va comunicar que es volia tornar a fer la Volta a Peu els comentarem que des de l’Ajuntament donaríem suport en tot el necessari per a poder dur-la a terme. L’assegurança de tots els corredors, les tanques del circuit, les ambulàncies per a la volta, la coordinació de Protecció Civil i Policia i tot allò que es precisara per a la seguretat dels participants estava garantit per l’Ajuntament”.
“Per la situació sanitària, la partida prevista cada any per a aquest encontre s’ha vist reduïda per a utilitzar-ho en altres partides necessàries en eixe moment. De la partida per a la Volta a Peu d’aquest any l’únic que no anaven a tindre per part de l’Ajuntament eren els 5.000 euros destinats a les samarretes que cada any es regala amb la borsa del corredor”
, explicava Gaya.

“Creguem que no poder tindre samarretes per a la Volta a Peu no és motiu suficient per a suspendre l’encontre esportiu, però és una decisió que no correspon a l’Ajuntament, ja que és el Club d’Atletisme el que organitza la Volta”, comentava el regidor d’esports.