Servei de seguretat a la Casa de Cultura

Compartir:

Des que l’Ajuntament va tornar a obrir les portes al públic, els voluntaris de Protecció Civil s’han encarregat de controlar l’accés i prendre les mesures sanitàries necessàries als usuaris.
En les obres de l’Ajuntament continuant a bon ritme, el servei de firma digital i registre s’ha traslladat a la Casa de Cultura. Des de la regidoria de personal s’ha gestionat el necessari per a dotar al centre d’un servei de vigilància.

Andrés Añón, regidor de personal comentava que “en primer lloc hem d’agrair la tasca voluntària que han dut a terme els membres de protecció civil en el control d’aforament i mesures sanitàries. Des de la regidoria hem considerat que calia dotar al servei de professionals qualificats que ajuden a l’accés controlat a la Casa de Cultura, ja que s’allarga en el temps. És per aquest motiu que s’ha procedit a contractar el servei de dos vigilants de l’empresa ISMASA Seguridad. Els dos treballadors està previs que estiguen fins a finalitzar l’any ajudant a controlar l’accés als serveis de registre i a vetllar per la seguretat sanitària dels usuaris amb la presa de temperatura a l’entrada, el gel i l’itinerari a seguir”.