Simón Delgado presenta el seu últim llibre “Al otro lado del raquis II. La niña y la lluvia”

Compartir:

El divendres 10 de maig, a la Casa de la Cultura, l’alginetí Simón Delgado presentava el seu últim treball literari anomenat “Al otro lado del Raquis II. La niña y la lluvia”, el segon llibre d’una futura trilogia en la qual està treballant ara l’escriptor.

La Veu d’Alginet ha conversat amb l’escriptor per conéixer un poc més la seua vida i el seu treball.

Simón que et va motivar a escriure?

Sent de la generació de Star Wars, estava un poc decebut amb la majoria dels llibres i pel·lícules d’aquest gènere, ja que estaven dirigits a un públic més juvenil i fins i tot infantil. Creia i continue creient que hi ha una falta d’oferta de fantasia per a consumidors adults i per això vaig decidir escriure « Al otro lado del raquis ». Al principi sol va ser un repte sense cap pretensió, però quan el vaig acabar després de tres anys, la gent em deia que estava molt bé i arran d’ací, vaig decidir publicar-ho.

Per què aquesta temàtica?

Perquè és el que he consumit sempre i és el que m’agrada com a lector. Com a referents tinc a Gorge RR Martin autor de Jocs de Trons i a Jay Kristoff amb la seua trilogia Nuncanoche. Però des de sempre he llegit fantasia, ja siga les obres de Tolkien i la seua aclamada El senyor dels anells o les obres de Joe Abercrombie.

Quin projecte tens ara al cap?

He descobert una habilitat adormida en mi, que m’apassiona i se’m dona especialment bé, o almenys eixe és els comentaris que tinc constantment pels meus lectors en les xarxes socials.

Soc autopublicat, ja que és molt complicat que una editorial es fixe en tu si acabes de començar, però el meu objectiu és fer-me un buit en el panorama nacional dins d’un nínxol on no crec que hi haja molts escriptors espanyols en data de hui. Per això, en aquesta segona etapa professional de la meua vida, vull dedicar-me a això.

Com a objectiu principal és acabar la trilogia A l’altre costat del Raquis, i continuar, escrivint altres obres del mateix gènere, i publicar almenys una a l’any. És l’única manera que algú et prenga de debò en aquest món.

Els dos primers llibres d’aquesta futura trilogia es poden aconseguir a la plataforma d’Amazon
Al otro lado del Raquis: La niña y la sequía: (fantasía épica oscura) https://amzn.eu/d/e8nJI5l https://amzn.eu/d/e8nJI5l

Al otro lado del raquis II. La niña y la lluvia: (fantasía épica oscura para adultos) https://amzn.eu/d/brx3WxU https://amzn.eu/d/brx3WxU