Solidaritat, música, patinatge i llibres per al cap de setmana

Compartir:

Aquest cap de setmana es presenten diferents actes i activitats per a gaudir del temps lliure.

Hui divendres, a les 16.30 h al Centre de Salut es podrà realitzar la donació de sang mensual per ajudar a salvar vides.

A les 20 h al saló d’Actes de la Casa de la Cultura es realitzarà la presentació del llibre “Olor a tierra mojada” de l’alginetina Sara Chaverri.

A la mateixa hora, però a la Biblioteca Municipal, el Club de lectura conversarà amb Francesc Gisbert, autor de la novel·la “El jove Enric Valor. Una vida de novel·la”.

El dissabte a les 9 del matí començarà el Trofeu Federació de patinatge amb la modalitat lliure, in-line i dansa on participaran el Club de patinatge d’Elx, el Ilicitano, el Dream Team, Montemar, Xen Silla, Villa de Biar, Gandia Hockey, Castelló de la Ribera, Sobrerodes Xeresa, Artístic l’Eliana, Castelló de la Ribera, Artístico de Paiporta, Aldaia, Alberic, Principe de España, l’Albufera Silla, Skid Xeraco, Marítim, L’Alcúdia de Crespins, Santa Rosa, Alcoi i el Club de Patinatge d’Alginet.

El diumenge continuarà el Trofeu Federació de Patinatge i a les 12 del migdia, al Teatre Modern, es realitzarà el Concert Extraordinari de la Banda Simfònica de la SAMA.