Trist empat de l’Alginet a Alcàsser

Compartir:

Text Jose M. Ramón, imatges Club de Fotografia Alginet

Jornada 14.- ALCÀSSER 1 vs UD ALGINET 1

No millora la dinàmica de l’Alginet, i després d’una decebedora derrota davant del Sueca com a local, l’equip blavet tampoc ha pogut imposar-se a l’Alcàsser, un altre dels equips de la part baixa de la classificació, i que teòricament hauria de derrotar.

No es pot dir que l’equip de l’Ermita no hagués pogut guanyar el partit davant l’Alcàsser, però també és cert que els locals pogueren guanyar, així que en resum podem dir que el resultat és just, i ací està el problema, si te guanya el Sueca i no eres capaç d’imposar-te a l’Alcàsser, potser haurem de començar a pensar que l’objectiu de la temporada ha canviat i toca començar a mirar als equips de baix i no als punters.

El partit no va tindre un clar dominador en cap moment, i si l’Alginet va ser l’equip que va començar dominant, l’Alcàsser es trobava còmode esperant ben plantat i tancat, així que a la primera part es van vore poques jugades de perill i pràcticament cap ocasió de gol.

A la segona part va canviar la situació, i van ser els locals qui començaren a dominar el partit, segurament al vore que l’Alginet no era tant com pensaven, i així aplegaven les primeres ocasions locals, rematades al minut 55 amb el primer gol dels locals.

Per sort, l’Alginet va saber reaccionar i en 5 minuts havia empatat de nou l’encontre gràcies a una rematada de cap de Juanvi. Amb este resultat, els dos equips decidiren que ja estava bé d’especular i que si vols guanyar el partit has d’anar a per ell. Així que els darrers minuts van ser un guirigall sobre el camp, un d’eixos partits que agraden als aficionats però posen dels nervis als entrenadors.

Fins a la fi del partit es van vore algunes bones ocasions per part dels dos equips, una bona parada de Zubi desbaratava la millor ocasió local, i amb el temps complit, Ferran i Carlo van tindre dos ocasions per a l’Alginet, però no van acabar bé per als interessos blavets.

Amb este resultat, l’Alginet s’estanca en la part baixa de la taula amb 16 punts i rendirà visita a l’Olleria la propera jornada.

Han jugat per la UD Alginet: Zubi, Ferran, Juanvi, Caseta, Ferraro, Chiqui, Vargas, Kevin, Veses, Chicle i Joan. També han participat Filipe, Julio Angel i Duran.