Últimes hores per a la Marxa contra el càncer d’Alginet

Compartir:

Demà dissabte, a les 5.30 h de la vesprada arrancarà la Marxa contra el càncer d’Alginet. Una marxa solidària que consisteix a caminar tots junts per fer front al càncer, recaptar diners per a la seua lluita i donar suport a la gent que està passant aquesta malaltia.

L’associació local de Lluita contra el Càncer estaran demà, a partir de les 4.30 de la vesprada, a la plaça de la constitució per a vendre els dorsals solidaris.

Els assistents podran fer-se una foto al photocall del runcancer ubicat a la mateixa plaça. La instantània la realitzaran membres del Fotoclub Alginet que, després, passaran a paper les imatges i les donaran en paper a l’associació perquè la gent puga tindre el seu record a canvi d’un donatiu.

La marxa, d’uns 5 quilòmetres, és apta per a grans i menuts i finalitzarà, de nou, a la plaça de la constitució on realitzarà una gran globotada.

Els assistents no tornaran a casa amb les mans buides, ja que des de l’associació s’han preparat unes borses per als participants amb productes regalats pels diferents patrocinadors.