Veïns i veïnes d’Alginet presentes 3.150 firmes davant la CHJ i l’Ajuntament

Compartir:

És coneguda la greu problemàtica que pateix la localitat d’Alginet en els barrancs que travessen la localitat. En vidre èpoques de pluja fortes, més d’una vegada, els barrancs s’han desbordat i han causat molts desperfectes.

El mes passat, l’alcalde d’Alginet, José Vicente Alemany Motes, ja feia una crida a la JHJ i a la Comissió d’Aigües per la deplorable situació en la qual es troben els barrancs del poble plens de brutícia i sense executar les obres de desviament d’aquests.

Ahir dijous, un grup de veïns i veïnes de la localitat van presentar en la Confederació Hidrogràfica del Xúquer 3.150 signatures amb un informe de la situació actual i fotografies que il·lustren el que passa als barrancs. Barrancs que de sobte tenen paretons, passen de ser d’una bona grandària a convertir-se en un forat, barrancs plens de canyes, arbres i brutícia que, si plou a gana pot provocar inundacions com ja ha passat diverses vegades.

Els veïns, amb les firmes, parlaren amb la CHJ on els entregaren l’informe on sol·liciten, entre altres coses, la neteja dels barrancs i l’ampliació del barranc de la Forca.

Les mateixes signatures es van presentar a l’Ajuntament. Des dels veïns s’espera poder reunir al comissionat d’aigües i l’ajuntament per buscar una solució al problema.

Els veïns agraïen a tots els comerços, empreses, i ciutadans que han col·laborat en la recollida de signatures.